Downloads

Waddinxfit door de wijk deel 1

De eerste versie van een door Marcel ontwikkelde uitdagende training. Er is een route bedacht die dwars door woonwijk Park Triangel gaat met in totaal 12 opdrachten. Deze training kun je samen of alleen doen door de wijk. De start is bij Waddinxveen Triangel en de training duurt ongeveer één uur.

Waddinxfit door de wijk deel 2

Deze versie is door Ilse en Marcel ontwikkeld. Er is wederom een route door woonwijk Park Triangel bedacht. Deze keer bestaat hij uit 16 opdrachten. Neem er de tijd voor want de training duurt minimaal 60 minuten. De start is in het park bij de witte trappen / podium. Wij wensen jullie veel succes!

Ouder kind bootcamp

Voor de opening van het waterpunt in Park Triangel Waddinxveen heeft Marcel een aantal oefeningen bedacht die ouder en kind samen uit kunnen voeren. Er staat tevens een bordje van in het park. Dus ga lekker naar buiten en kom in beweging!

Beweegroute (sporten op lage intensiteit)

De feiten liegen er niet om: de gemiddelde Nederlander zit te veel en beweegt te weinig. Bewegen is niet alleen sport maar ook fietsen wandelen of als kind buitenspelen. Bij Waddinxfit hebben wij het buitenspelen weer teruggebracht bij de fanatieke volwassenen. Voor sommige mensen zijn de lessen helaas nog iets te intensief. Hierdoor is het initiatief ontstaan om ook voor die doelgroep iets te creëren in de vorm van een beweegroute. Tijdens de beweegroute wandelen wij een route en doen wij onderweg spierversterkende oefeningen. Dit met als doel weer fitter te worden. De start van de route is bij voetbalvereniging ASW.