Van Waddinxfit naar Team City Bootcamp

Waddinxfit stopt er mee per 1 maart 2024, maar niet getreurd; Team City Bootcamp zet deze lessen, samen met Ilse voort, zodat iedereen lekker kan blijven sporten!

 

In het kort

-Het lesrooster blijft gelijkt, de benamingen van de trainingen zijn alleen iets anders en er zal een andere trainer bijkomen.

-Jullie strippen worden overgezet naar het systeem van Team City Bootcamp onder dezelfde voorwaarde, je bent deze strippen dus niet kwijt.

-Vanaf 5 februari 2024, dien je jezelf aan te melden voor de trainingen in het systeem van Team City Bootcamp, hierover later in de mail meer informatie.

-Marcel blijft heel de maand februari nog lesgeven.

-Ilse gaat aan de slag bij Team City Bootcamp, dus zij zal ook blijven, daarnaast zullen de trainingen van Marcel worden overgenomen door een trainer van Team City Bootcamp.

 

Lesrooster

Zoals hierboven vermeldt blijft het lesrooster gelijk, Marcel zal nog zijn trainingen blijven verzorgen in februari, daarna zal dus een trainer van Team City Bootcamp deze lessen overnemen, Ilse blijft lesgeven op de momenten zoals jullie gewend zijn. Het kan zijn dat er meer aanbod komt in het lesrooster, als er andere wijzigingen plaatsvinden zullen wij dit tijdig met jullie communiceren.

 

Strippenkaarten

Jullie huidige strippenkaarten + de daarbij behorende aantallen zullen worden overgezet naar het systeem van Team City Bootcamp, ook zal dezelfde geldigheidsduur worden overgenomen zoals nu bekend is.

 

Op vrijdag 2 februari 2024, vindt er nog een correctie van de aantallen van de strippen plaats, het kan dus zijn dat jouw hoeveelheid op een later moment dus nog wordt gewijzigd. Als hier iets niet klopt dan horen wij dat uiteraard graag.

 

Tot 2 februari 2024, kun je dus op de oude manier losse lessen en strippenkaarten in de Waddinxfit app aanschaffen, die meegaan in het nieuwe systeem Team City Bootcamp.

 

Vanaf zaterdag 3 februari 2024, kun je de strippenkaarten aanschaffen via het portaal van Team City Bootcamp.

 

Portaal Team City Bootcamp

Ben jij al lid, dan ontvang jij op maandag 22 januari 2024, een welkomstmail voor het systeem van Team City Bootcamp in deze mail staan jouw gegevens voor jouw persoonlijke account + een linkje naar het portaal waar jij kan inloggen + jezelf kan inschrijven voor trainingen. Wanneer je het portaal opent ontvang je een melding of je deze ‘webbasedapp’ op je apparaat wilt installeren, krijg je deze melding niet? Dan kan je dit doen door op delen te drukken en vervolgens ‘voeg toe aan beginscherm’, het portaal wordt dan als een app geïnstalleerd op je apparaat

 

Aanmelden voor de trainingen gaat vanaf 5 februari 2024, via het systeem van Team City Bootcamp, de trainingen staan op het moment dat jij de welkomstmail ontvangt, al online en hiervoor kan je je dus al aanmelden. We willen je vragen om al je gegevens te controleren en deze eventueel aan te passen als deze niet kloppen, mocht je er niet uitkomen, of lukt het niet met inschrijven? Dan kan je Team City Bootcamp mailen op: info@citybootcamp.nl

 

De welkomstmail kan in je spam staan, heb je op woensdag 24 januari 2024, nog geen welkomstmail gehad? Stuur dan een mail naar info@citybootcamp.nl en dan wordt het opgelost.

 

Ook als er andere vragen of onduidelijkheden zijn kan je mailen!

Ik wil jullie bedanken voor de ontzettend leuke tijd die ik samen met jullie heb beleefd. Velen van jullie trainen al jaren bij Waddinxfit en samen hebben wij een mooie, sportieve maar bovenal een gezellige sportclub opgebouwd. Dat ga ik missen! Ik wil jullie ook bedanken voor het vertrouwen dat jullie mij gaven. Er komt nog een “afscheidsles” waarvan ik de datum later aan jullie door zal sturen.