Blessure behandeling

Wat is het?

 

Bij Waddinxfit kun je terecht voor een blessure behandeling. Dit is een unieke behandelmethode voor het behandelen van blessures. Door beschadiging van een spier kan er een spier verkleving volgen met als gevolg dat de spier niet meer kan doen wat hij eerder wel deed. Hierdoor kan de spier niet meer goed functioneren. Er wordt tijdens de behandeling gebruikgemaakt van verschillende 'massage' technieken.

 

 

 

Testen

Tijdens de behandeling kijk ik als eerst of de spier/structuur goed functioneert. Het kan namelijk zijn dat de spier vast zit of zich vastzet. Ik zal u tijdens de behandeling meer uitleg over dit onderwerp geven. Het functioneren van de spier test ik door het uitvoeren van verschillende spiertesten.

Behandeling

Als de "beperkingen" zijn vastgesteld zal er een behandeling volgen met als doel een spier verkleving te verhelpen. Dit heeft de volgende doelen:

  • Vermindering of het verdwijnen van pijnklachten
  • Verbetering van kracht
  • Toename co√∂rdinatie
  • Verbeterde mobiliteit

Bij de behandeling wordt er gekeken waar de pijnklacht vandaan komt maar ook welke spieren daarbij meehelpen. De plek waar het pijn doet hoeft namelijk niet altijd de oorzaak van het probleem te zijn. Verschillende spieren zorgen er voor dat een beweging tot stand wordt gebracht. Er wordt de tijd genomen om het probleem te onderkennen en je hiermee verder te helpen.

Gratis bij personal training lessen

Ik vind het belangrijk dat jij je zo fit mogelijk voelt. Pijn vrij bewegen hoort hier bij. In tegenstelling tot vele andere sportscholen krijg je bij Waddinxfit deze unieke blessurebehandeling gratis afname van personal training lessen.

Ben je overtuigd van de voordelen van een blessure behandeling bij Waddinxfit? Neem van hier onder contact met mij op.

Blessure behandeling

Locatie

September tot maart
NS station Waddinxveen Triangel

Maart tot september
Park Triangel t.h.v. grote witte trap

Maandag & donderdag:
19:15 - 20:15
20:30 - 21:30

Contact informatie

0641530491
info@waddinxfit.nl

Volg Waddinxfit