Blessure behandeling

Wat is het?

 

Bij Waddinxfit kun je terecht voor een blessurebehandeling. Dit is een unieke behandelmethode voor het behandelen van blessures. Door beschadiging van een spier kan er een spierverkleving volgen met als gevolg dat de spier niet meer kan doen wat hij eerder wel deed. Hierdoor kan de spier niet meer goed functioneren. Tijdens een Mylogenics behandeling bij Waddinxfit wordt er gebruikgemaakt van verschillende 'massage' technieken.

 

 

 

Testen

Tijdens de behandeling kijk ik als eerst of de spier/structuur goed functioneert. Het kan namelijk zijn dat de spier vast zit of zich vastzet. Ik zal u tijdens de behandeling meer uitleg over dit onderwerp geven. Het functioneren van de spier test ik door het uitvoeren van verschillende spiertesten.

Behandeling

Als de "beperkingen" zijn vastgesteld zal er een behandeling volgen met als doel een spier verkleving te verhelpen. Dit heeft de volgende doelen:

  • Vermindering of het verdwijnen van pijnklachten
  • Verbetering van kracht
  • Toename co√∂rdinatie
  • Verbeterde mobiliteit

Bij de behandeling wordt er gekeken waar de pijnklacht vandaan komt maar ook welke spieren eventueel een probleem vormen. De pijnlijke plek hoeft namelijk niet altijd de oorzaak van het probleem te zijn. Verschillende spieren zorgen er namelijk voor dat een beweging tot stand wordt gebracht, daarom wordt de tijd genomen om het probleem te onderkennen en je hiermee verder te helpen.

Mylogenics bij personal training lessen

Ik vind het belangrijk dat jij je zo fit mogelijk voelt. Pijnvrij bewegen hoort hier bij. Een Mylogenics behandeling is alleen voor leden die gebruikmaken van personal training bij Waddinxfit.

 

Blessure behandeling

Locatie

September tot maart
NS station Waddinxveen Triangel

Maart tot september
Park Triangel t.h.v. grote witte trap

Maandag & donderdag:
19:15 - 20:15
20:30 - 21:30

06 41 53 04 91

Volg Waddinxfit