Waarom sporten mensen bij Waddinxfit?

Uitdagende maar vooral leuke lessen. Daar zorgen wij voor!

Hulp bij het fit worden en blijven

Buitensporten geeft je extra energie tijdens de training

Uitdagend door het steeds variërende aanbod van lessen

Buiten sporten geeft een extra energie boost

Leer makkelijk nieuwe mensen uit de buurt kennen en motiveer elkaar om te sporten

Hoe zien de bootcamplessen er uit?

Bootcamp lessen bij Waddinxfit zijn leuk en uitdagend. De trainingen worden buiten gegeven in Waddinxveen. Ik help jou de fitste versie van jezelf naar boven te halen.  Het voordeel van sporten in de buitenlucht is natuurlijk dat dit super gezond is!

 • Intervaltraining
 • Trainen met eigen lichaamsgewicht (bodyweight)
 • Gebruikmaken van de omgeving en obstakels (bankjes/klimrekken)
 • Groepsopdrachten en duo oefeningen (op een veilige manier)
 • Gewichten, touwen en zware dingen sjouwen 😉

Marije
Marije

Begonnen met trainen met een conditie van niks. Marcel motiveert je om het beste uit jezelf te halen. Ik kom doodmoe, maar voldaan thuis en elke les is weer anders!

Mariska
Mariska

Gezellige trainer met vakkennis en oog voor alle deelnemers ongeacht hun niveau en leeftijd. Gezellige en niet te grote groep en voldoende variatie in oefeningen. Absoluut een aanrader!

Kirsten
Kirsten

Marcel is een fijne, enthousiaste trainer die iedereen - op zijn eigen niveau - het beste uit zichzelf laat halen. Hij heeft daarbij oog voor alle deelnemers aan zijn les. Bij blessures of beperkingen past hij de oefening(en) zodanig aan, zodat je toch mee kunt doen. Zijn trainingen zijn uitdagend, afwisselend, maar ook erg gezellig. Hij weet het gebruik van straatmeubilair goed te combineren met het gebruik van attributen, zodat iedere les weer een verrassing is en telkens andere spiergroepen worden versterkt. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een enthousiaste bootcamp-instructeur!

Lisanne
Lisanne

Ik heb tijdens de zomerstop van voetbal deelgenomen aan de bootcamp lessen van Waddinxfit! Ik heb deelgenomen ter preventie van blessures en om mijn conditie op peil te houden! Ik heb het erg naar mijn zin gehad! Leuke groep, leuke en afwisselende lessen, goede trainer! Ik kan het iedereen aanbeleven!

Charlotte
Charlotte

Leuke trainer, met heel veel afwisseling in de trainingen. Denk je dat je alle oefeningen ondertussen wel gedaan hebt, nee hoor hij verzint een nieuwe. Elke keer nieuwe uitdagingen, maar ook goede begeleiding in verbeteren van houdingen of op maat oefeningen doen (bijv bij blessure). Een dikke aanrader!

Laurens
Laurens

Marcel is een motiverende coach. Hij heeft oog voor het kunnen van de deelnemers en kan het programma daar direct op aanpassen. Deze flexibiliteit wordt gewaardeerd. De manier van coachen spreekt aan en is voor een iedereen toegankelijk. De groep van deelnemers verschilt van starters tot gevorderden, maar dat is geen enkel probleem. De oefeningen sluiten hier goed op aan. De opdrachten zijn helder en duidelijk.

Sabine
Sabine

Super leuke en afwisselende lessen. Goede begeleiding. Marcel houd je goed in de gaten, dit ook als je niet fit bent! Super gezellig groepje mensen die komen sporten. Kortom echt een aanrader!

Monique Hietkamp
Monique Hietkamp

Marcel en Ilse zijn twee leuke trainers die iedere week weer een leuke gevarieerde les geven. De lessen zijn gericht op kracht, dan train je met gewichten of cardio, dus voor ieder wat wils. Daarnaast is er een leuke sfeer onderling.

Elisa Stout-van Els
Elisa Stout-van Els

Erg leuke bootcamp lessen met fijne begeleiding van Marcel. Na mijn bevalling ben ik begonnen met de bootcamp lessen en er werd goed rekening gehouden met het rustig opbouwen van mijn conditie en spieren. Ik ga door deze bootcamp lessen met veel plezier sporten.

Romana van de flier
Romana van de flier

Buiten sporten is sowieso al heerlijk, maar nog fijner met goede begeleiding. Marcel & Ilse zijn beiden enthousiast, kundig en maken afwisselende lessen. Voor de hele sportievelingen of de 'af en toe sporters' de perfecte manier om te sporten!

Marcel Neeleman
Marcel Neeleman

De bootcamps van Marcel zijn leuke gevarieerde trainingen. Altijd met een gezellige groep gemotiveerde mensen. Je kunt op je eigen niveau meedoen maar wordt wel gemotiveerd voor dat stapje extra. Ook heeft Marcel persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer individueel. Ga altijd vermoeid maar tevreden naar huis en, heel eerlijk, sta de volgende dag regelmatig met spierpijn weer op 🙂

Joyce Remmerswaal
Joyce Remmerswaal

Na de corona perikelen bleef buiten sporten trekken en toen ontdekte ik Waddinxfit en heb nu mijn optimale sport gevonden. Heerlijk buiten, afwisselende lessen, altijd iets anders en ook super motiverende trainers (Marcel en Ilse). Leuk de afwisseling van cardio op maandagavond en kracht op donderdag. Ik heb zin om te gaan sporten en dat zegt wel wat!

Guido Boskaljon
Guido Boskaljon

De Waddinxfit bootcamp met Marcel is zeker een aanrader! Aardige en benaderbare kerel, leuke oefeningen, goede uitleg en altijd ruimte voor vragen. Ook geeft hij tussendoor tips om je houding en techniek tijdens de oefeningen te verbeteren en zo blessures te voorkomen. Met de juiste muziek op de achtergrond weet hij een gezellige sfeer te combineren met goed en hard sporten. Helemaal top! 👍

Jessica Kraan
Jessica Kraan

Wij wonen sinds kort in de wijk Waddinxveen Triangel en zochten een nieuwe plek om te sporten. We sporten sindsdien met heel veel plezier bij Waddinxfit, samen met onze nieuwe buren. Een leuke manier om kennis te maken met de wijk. De lessen van Marcel zijn afwisselend en de volgende dag sta ik altijd met spierpijn op!

Mark Disco
Mark Disco

Enthousiast na de eerste paar keer mee trainen!
Waddinxfit heeft een leuke groep die laagdrempelig en elkaar steunt. Marcel komt steeds met verschillende trainingen en daagt iedereen uit ongeacht het niveau. Kortom heerlijk uurtje zweten in de buitenlucht!

Mandy Grimmelius
Mandy Grimmelius

Geweldige manier van sporten! Marcel zorgt ervoor dat de lessen leuk, veelzijdig, uitdagend, vernieuwend en nooit hetzelfde zijn. Hij heeft veel kennis van sport en lichaam en let daar tijdens de lessen goed op.

Menno Nieuwenbroek
Menno Nieuwenbroek

Marcel met Waddinxfit geeft super goed les. Hij neemt echt de tijd voor je en merk aan me zelf dat het goed voor me is. Het gaat steeds makkelijker. Je zit in een leuke groep mensen die altijd heel enthousiast zijn. En als je vragen heb over de oefeningen staat Marcel altijd voor je klaar. Ik zeg doen 👍🏻

Aandacht voor kracht -en conditieopbouw

We maken gebruik van oefeningen die het hele lichaam trainen. Hier moet je denken aan onder andere:

 • Push ups
 • Burpees
 • Squats
 • Star Jumps
 • Lunges
 • Kettlebell Swing
 • Battlerope
 • Boksen
 • Rennen

Maak je vooral niet druk als je niet weet hoe de oefening uitgevoerd moeten worden. Ik zorg ervoor dat je uitleg krijgt en alles duidelijk is voordat we starten.

Hoe fit moet ik zijn?

Het leukste van de training is dat het voor iedereen toegankelijk is. Bij ‘’beginners’’ zorg ik ervoor dat ik de oefeningen zo aanpas dat er goed met de les meegedaan kan worden. Wees niet bang dat er allemaal ''moeilijke'' oefeningen gedaan moeten worden. Het uiteindelijke doel is wel dat de deelnemer na een aantal lessen volledig mee kan doen. Er wordt hardgelopen maar ik zorg altijd voor een goede afwisseling tussen oefeningen en hardlopen, waardoor de les voor iedereen toegankelijk en leuk is. Ik draag er zorg voor dat iedereen mee kan doen.

Fit worden, maar vooral fit blijven is bij Waddinxfit een belangrijk doel. Tijdens een proefles zal altijd naar de belastbaarheid van de deelnemer gevraagd en gekeken worden. Daarbij kijk ik naar je techniek om blessures te voorkomen.

Voordelen van bootcamplessen Waddinxfit
 • Trainers met de juiste kennis op het gebied van training en blessurepreventie
 • Iedere les is anders waardoor je de motivatie blijft houden
 • Een goede sfeer van de groep zorgt voor het sneller behalen van je doel
 • Goede manier om nieuwe mensen uit de buurt te ontmoeten
 • Samen doelen vaststellen die ook haalbaar zijn
 • Gemotiveerde trainers die het beste in je naar voren laat komen
 • Trainen in de buitenlucht
Lestijden

Maandag:
19:00 - 20:00
20:00 - 21:00

Woensdag:
19:30 - 20:30

Donderdag:
19:30 - 20:30

Praktische informatie
 • In de winter (september tot eind maart) vinden de lessen plaats bij het NS station Waddinxveen Triangel
 • In de lente/zomer ( eind maart tot september) vinden de lessen in het park Triangel plaats ter hoogte van het witte podium
 • Zorg voor voldoende water tijdens de training (ook in de winter)
 • We trainen het hele jaar door. In de winter is het verstandig je kleding op te bouwen uit verschillende lagen. Hierdoor kun je de temperatuur goed reguleren. Daarnaast is een sportlegging aan te raden om je beenspieren goed warm te houden
 • Het is verstandig om een yogamatje mee te nemen aangezien we oefeningen uitvoeren op de grond
 • Ondanks dat wij veelal op dezelfde plek blijven kun je waardevolle spullen beter thuis laten.
 • Waddinxfit heeft een eigen app (IOS/Android) voor het inschrijven van lessen. https://waddinxfit.trainin.app/
  Waddinxfit app installerenWaddinxfit app

Locatie

September tot maart
NS station Waddinxveen Triangel

Maart tot september
Park Triangel t.h.v. het witte podium

Maandag:
19:00 - 20:00
20:00 - 21:00

Woensdag:
19:30 - 20:30

Donderdag:
19:30 - 20:30

Volg Waddinxfit

Samenwerkingen