Mijn doel van Waddinxfit

Persoonlijke aandacht

Laagdrempelig 

Betaalbaar

Bereikbaarheid voor mijn klanten

Trainen in kleine groepen 

Over mij

Mijn naam is Marcel Verblaauw, en ik help mensen uit Waddinxveen fit en gezond te worden. Dit doe ik door het wekelijks geven van bootcamp lessen en personal training in de wijk Park Triangel maar ook door het geven van voedingsadviezen.

Mijn doel van Waddinxfit

Na een aantal jaren voor diverse bootcamp organisaties in Gouda, Woerden en Waddinxveen te hebben gewerkt, ben ik september 2017 begonnen met het geven van eigen lessen. Een aantal dingen wilde ik graag anders doen en heb ik toegepast binnen Waddinxfit:

  1. Kleine groepen
  2. Persoonlijke aandacht
  3. Laagdrempelig (geen opdeling van niveau's)
  4. Betaalbare prijs
  5. Bereikbaarheid voor mijn klanten

Stel je voor dat je weer fit en energiek door het leven gaat.

Wat kan ik voor jou doen?

Mijn doel is het beste uit mijzelf te halen en zo gezond mogelijk te blijven. Deze gedachte probeer ik ook naar mijn leden over te brengen. Ik help mensen niet alleen fitter te worden maar ook een betere houding te geven waardoor je er ook in het dagelijks leven iets aan hebt. Dit maakt sporten bij Waddinxfit niet alleen leuk maar ook nuttig.

Waddinxfit ben ik begonnen met als doel mensen in de omgeving van Waddinxveen zo fit en gezond mogelijk te krijgen. Ik hanteer hiervoor een scherpe prijs waardoor ik sporten voor iedereen betaalbaar probeer te maken. Ik wil mijn lessen laagdrempelig houden zodat je op ieder niveau in kunt stappen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je op dat niveau blijft. Het is mijn missie om jou te helpen bij het behalen van doelen op het gebied van fit en gezondheid.

Waar houd ik mij mee bezig?

Mijn interesse op het gebied van sport, voeding en blessurepreventie heeft er toe geleid dat ik diverse opleidingen ben gaan volgen om mijn interesse en kennis over te brengen naar mijn leden. In de loop der jaren heb ik de navolgende opleidingen afgerond:

-Mylogenics Activation, Overload Worldwide
-Mylogenics Release, Overload Worldwide
-Mylogenics Rehab, Overload Worldwide
-Functioneel voeden, Chivo kennisinstituut vitaliteit & leefstijl
-Personal Hormonal Profiling, Overload Worldwide
-Master Kettlebell Instructor, Overload Worldwide
-T.O.P. Trainer Level B, Overload Worldwide
-T.O.P. Trainer Level A, Overload Worldwide
-Fitnesstrainer A, NL Actief/Fitvak

Heb ik je overtuigd?

Neem dan hieronder contact met mij op. Ik hoop je snel verder te kunnen helpen.

Locatie

September tot maart
NS station Waddinxveen Triangel

Maart tot september
Park Triangel t.h.v. grote witte trap

Maandag & donderdag:
19:00 - 20:00
20:00 - 21:00

Volg Waddinxfit