Over ons en het trainen bij Waddinxfit

Leuke en gevarieerde bootcamp lessen

Werken aan je gezondheid

Bootcamp lessen in de buitenlucht

Leer nieuwe mensen kennen en motiveer elkaar!

Uitdagend maar voor iedereen toegankelijk. Daar zorgen wij voor!

Plezier in sporten. Wij brengen de motivatie weer terug!

Over Marcel

Over mij bootcamp en buitensport Marcel Verblaauw Waddinxfit

Mijn naam is Marcel Verblaauw, en ik help mensen uit Waddinxveen fit en gezond te worden. Dit doe ik door het wekelijks geven van bootcamp lessen en personal training in de wijk Park Triangel.

Over Ilse

Ilse Hazebroek trainer bij Waddinxfit

Mijn naam is Ilse van Luxemburg- Hazebroek, ik ben werkzaam in de gehandicaptenzorg en in mijn vrije tijd sport ik graag. Zolang Waddinxfit bestaat train ik al bij Marcel. Ik train 2x per week met veel plezier bij hem. Geen les is hetzelfde, en zijn enthousiasme is aanstekelijk.
Dit enthousiasme wil ik ook overbrengen aan de sporters. Ik heb de opleiding tot bootcamp trainer afgerond en sinds januari 2022, gestart met het geven van bootcamptrainingen bij Waddinxfit. Ik geef op woensdagavond 19:30 uur de combinatie training. Daarnaast val ik vaak in op andere uren.

Tijdens een combinatie training trainen we conditioneel/ uithoudingsvermogen en kracht. Hierbij wordt deels gebruik gemaakt van materiaal zoals slam ballen, elastieken, sandbags, kettlebells enz, maar ook het gebruik van eigen lichaamsgewicht komt aan bod.
We trainen in verschillende vormen, zoals spelvormen, buddyworkouts, circuits enz. Door deze variatie is geen les hetzelfde, en blijft elke les weer uitdagend

Mijn doel is andere mensen te enthousiasmeren om te komen sporten, met een gevarieerd en uitdagend programma, en waar plezier in het sporten voorop staat!

Het doel van Waddinxfit

Na een aantal jaren voor diverse bootcamp organisaties in Gouda, Woerden en Waddinxveen te hebben gewerkt, ben ik september 2017 begonnen met het geven van eigen lessen. Een aantal dingen wilde ik graag anders doen en heb ik toegepast binnen Waddinxfit:

 1. Persoonlijke aandacht
 2. Laagdrempelig (geen opdeling van niveau's)
 3. Betaalbare prijs
 4. Bereikbaarheid voor mijn klanten
 5. Gezellige maar niet te grote groepen

Stel je voor dat je weer fit en energiek door het leven gaat.

Wat kan Waddinxfit voor jou doen?

Mijn doel is het beste uit mijzelf te halen en zo gezond mogelijk te blijven. Deze gedachte probeer ik ook naar mijn leden over te brengen. Ik help mensen niet alleen fitter te worden maar ook een betere houding te geven waardoor je er ook in het dagelijks leven iets aan hebt. Dit maakt sporten bij Waddinxfit niet alleen leuk maar ook nuttig.

Waddinxfit ben ik begonnen met als doel mensen in de omgeving van Waddinxveen zo fit en gezond mogelijk te krijgen. Ik hanteer hiervoor een scherpe prijs waardoor ik sporten voor iedereen betaalbaar probeer te maken. Ik wil mijn lessen laagdrempelig houden zodat je op ieder niveau in kunt stappen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je op dat niveau blijft. Het is mijn missie om jou te helpen bij het behalen van doelen op het gebied van fit en gezondheid.

Waar houdt Marcel zich mee bezig?

Mijn interesse op het gebied van sport, voeding en blessurepreventie heeft er toe geleid dat ik diverse opleidingen ben gaan volgen om mijn interesse en kennis over te brengen naar mijn leden. In de loop der jaren heb ik de navolgende opleidingen afgerond:

 • PowerMama lvl 1 - Trainen tijdens en na de zwangerschap
 • The Essentials – PT Opleiding, Perfect Performance
 • Mylogenics Activation, Overload Worldwide
 • Mylogenics Release, Overload Worldwide
 • Mylogenics Rehab, Overload Worldwide
 • Functioneel voeden, Chivo kennisinstituut vitaliteit & leefstijl
 • Personal Hormonal Profiling, Overload Worldwide
 • Master Kettlebell Instructor, Overload Worldwide
 • T.O.P. Trainer Level B, Overload Worldwide
 • T.O.P. Trainer Level A, Overload Worldwide
 • Fitnesstrainer A, NL Actief/Fitvak

Hebben wij je overtuigd?

Neem dan hieronder contact met ons op. Wij hopen je snel verder te kunnen helpen.

Locatie

September tot maart
NS station Waddinxveen Triangel

Maart tot september
Park Triangel t.h.v. het witte podium

Maandag:
19:00 - 20:00
20:00 - 21:00

Woensdag:
19:30 - 20:30

Donderdag:
19:30 - 20:30

Volg Waddinxfit

Samenwerkingen