Personal trainer Waddinxveen

Voordelen van een personal trainer bij Waddinxfit

  • Haalbare doelen stellen
  • Aanleren van een juiste houding
  • Extra stok achter de deur
  • Extra aandacht voor jou
  • Trainen op locatie
Personal trainer Waddinxveen

Aandacht voor jou

Zoek jij ook een personal trainer en wil je net iets meer aandacht? Binnen Waddinxfit geven we je graag de beste begeleiding.

Haalbare doelen stellen

Niets is zo frustrerend als doelen die niet gehaald zijn. Heb ik er wel genoeg energie in gestoken? Ik wil als personal trainer graag eerlijk naar jou toe zijn. Bij een inschrijving voor een personal training volgt eerst een intake gesprek waarin we jou doelen op papier zetten. Indien gewenst volgt er een meting die ik hieronder verder toe zal lichten. Tijdens het intakegesprek ga je naar huis met een aantal praktische tips en plannen we een trainingsmoment in op een door jou aangewezen locatie. De locatie is veelal buiten maar je kunt er ook voor kiezen om thuis te trainen.

 

Meten is weten

Bij Waddinxfit kun je er voor kiezen om gebruik te maken van een huidplooimeting. Als je hiervoor kiest krijg je toegang tot je eigen trainingsportaal waarin we je vooruitgang kunnen bekijken. Op basis van de meting krijg je een training en supplementen advies. Je persoonlijke doel is hierbij het belangrijkst. Uit de intake en meting komt daarnaast persoonlijk trainingsschema die speciaal gericht is op de resultaten van de meting.

Zelf verder?

Het doel van de training is gericht om jou naast praktijk ook te voorzien van theoretische informatie, waardoor je naast trainen met mij als personal trainer ook zelf aan de slag kunt. Het is altijd leuk om te zien dat je vaak al binnen een 2 tot 4 trainingen grote verandering ziet in houding en uitvoering. Je zult merken dat het enorm motiveert om de door jou opgedane kennis in de praktijk te brengen. Zo zijn er zelfs klanten die mijn kennis weer overbrengen in de groepslessen. Dit motiveert mij enorm om jou verder te helpen.

Ben je overtuig dat personal training bij Waddinxfit bij jou past? Neem dan hieronder contact met mij op.

Locatie

September tot maart
NS station Waddinxveen Triangel

Maart tot september
Park Triangel t.h.v. grote witte trap

Maandag & donderdag:
19:15 - 20:15
20:30 - 21:30

Contact informatie

0641530491
info@waddinxfit.nl

Volg Waddinxfit