Personal trainer Waddinxveen

Haalbare doelen stellen

Aanleren van een juiste manier van bewegen

Extra aandacht voor jou

Trainingen in Park Triangel Waddinxveen

Lessen vanaf 50 euro per uur

Aandacht voor jou

Zoek jij ook een personal trainer en wil je net iets meer aandacht? Binnen Waddinxfit geven we je graag de beste begeleiding.

Haalbare doelen stellen

Niets is zo frustrerend als doelen die niet gehaald zijn. Heb ik er wel genoeg energie in gestoken? Ik wil als personal trainer graag eerlijk naar jou toe zijn. Bij een inschrijving voor een personal training volgt eerst een telefonisch gesprek waarin we jou doelen concreet maken. Tijdens het intakegesprek plannen we gelijk een training in. De locatie is altijd buiten. Dit heeft als voordeel dat trainen in de buitenlucht gezond is. Buiten trainen zorgt onder andere voor de aanmaak van vitamine D.

 

Meten is weten

Bij Waddinxfit kun je er voor kiezen om gebruik te maken van een huidplooimeting. Als je hiervoor kiest krijg je toegang tot je eigen trainingsportaal waarin we je vooruitgang kunnen bekijken. Op basis van de meting krijg je een training en supplementen advies. Je persoonlijke doel is hierbij het belangrijkst. Uit de intake en meting komt daarnaast persoonlijk trainingsschema die speciaal gericht is op de resultaten van de meting.

Duo Personal training Waddinxveen

Bij Waddinxfit heb je ook de mogelijkheid om samen training te krijgen. Nog steeds persoonlijke begeleiding. Maar nu werken jullie samen aan jullie doelen. Daarbij komt de extra motivatie van elkaar als bijkomend voordeel.

Voordelen van duo personal training bij Waddinxfit

  • Haalbare doelen stellen
  • Aanleren van een juiste manier van bewegen
  • Extra stok achter de deur
  • Nog steeds de aandacht die jullie verdienen
  • Trainingen in Park Triangel Waddinxveen
  • Samen aan jullie doelen werken
  • Voordelig tarief (vanaf 57 euro per duo / per uur)

Waddinxfit app

Waddinxfit heeft een eigen app (IOS/Android) voor het inschrijven van (personal training) lessen. https://waddinxfit.trainin.app/

 

Waddinxfit app installeren

Zelf verder?

Het doel van de training is gericht om jou naast praktijk ook te voorzien van theoretische informatie, waardoor je naast trainen met mij als personal trainer ook zelf aan de slag kunt. Het is altijd leuk om te zien dat je vaak al binnen een 2 tot 4 trainingen grote verandering ziet in houding en uitvoering. Je zult merken dat het enorm motiveert om de door jou opgedane kennis in de praktijk te brengen. Zo zijn er zelfs klanten die mijn kennis weer overbrengen in de groepslessen. Dit motiveert mij enorm om jou verder te helpen.

Ben je overtuig dat personal training bij Waddinxfit bij jou past?

Locatie

September tot maart
NS station Waddinxveen Triangel

Maart tot september
Park Triangel t.h.v. het witte podium

Maandag:
19:00 - 20:00
20:00 - 21:00

Woensdag:
19:30 - 20:30

Donderdag:
19:30 - 20:30

Via contact formulier 

Volg Waddinxfit

Samenwerkingen