Voeding begeleiding Waddinxfit

Voedingsadvies 

Trainingsschema

Supplementenschema

Toegang tot het online platform

Gezonde voeding

Gezonde voeding en gezondheid vinden wij bij Waddinxfit belangrijker dan afvallen op zich. Jij hebt de volledige controle over je voeding waarbij ik je help met praktische tips en je zal sturen een verstandige keuze te maken. Bij Waddinxfit kijken we niet of iemand te dik of te dun is. Het doel van het programma is om jouw lichaam zo gezond mogelijk te krijgen. Jouw doel bepaalt welk programma ik met je ga doorlopen. Afvallen zou één van die doelen kunnen zijn maar het is belangrijk een oplossing te zoeken die na een aantal jaren nog vol te houden is. Dit kan ook alleen bij een programma met voeding die ook bij jou past. Ik begeleid jou naar het vinden van een gezonde balans.

 

 

Hoe gaan we te werk?

Voedingsadvies begint bij een intakegesprek waarin we je doelen vaststellen. Je doel kan verschillend zijn. Zo kan ik je begeleiden in het op een verantwoorde manier afvallen of juist het aankomen van gewicht. Daarnaast kan ik je helpen bij het verhogen van je sportprestaties door je voeding aan te passen.

Meten is weten

We voeren indien mogelijk altijd een meting uit. Dit omvat een 12 punts huidplooimeting, wat één van de meest accurate metingen is. Na deze intake krijg je een vragenlijst via e-mail toegestuurd en krijg je toegang tot een online portaal, zodat ik je het beste kan adviseren op het gebied van voeding, supplementen en trainen. Daarnaast geef ik je adviezen die je kunt gebruiken in je dagelijks leven.

De kosten van het programma zijn 60 euro per keer. Klik hier onder om het pakket in de shop aan te schaffen.

Locatie

September tot maart
NS station Waddinxveen Triangel

Maart tot september
Park Triangel t.h.v. het witte podium

Maandag:
19:00 - 20:00
20:00 - 21:00

Woensdag:
19:30 - 20:30

Donderdag:
19:30 - 20:30

Vrijdag:
09:00 - 10:00

Volg Waddinxfit

Samenwerkingen